مایکروسافت نقش هوش مصنوعی را در بررسی بهروزرسانیهای ویندوز ۱۰ شرح داد
مایکروسافت از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در بررسی صحت عملکرد بهروزرسانیهای ویندوز ۱۰ استفاده میکند که با وجود انتقادها، دستاوردهای مهمی دارد.
مایکروسافت بهدلیل مشکلات متعدد بهروزرسانیهای اخیر ویندوز ۱۰، هدف انتقادهای شدیدی قرار گرفت. ردموندیها چندی پیش برای رفع باگهای ایجادشده پس از عرضهی بهروزرسانی مه ۲۰۱۹، مجبور شدند بهروزرسانی کلی و بزرگ دیگری منتشر کردند. پس از مدتی، یکی از کارمندان سابق شرکت ویدئویی از نحوهی آزمایش ویندوز و تغییرات ویندوز ۱۰ منتشر کرد. او در ویدئو خود ردموندیها را بهدلیل استفاده از هوش مصنوعی بهجای کاربران انسانی در آزمایش ویندوز ۱۰ سرزنش میکرد.
ردموندیها برای توضیح نقش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در آزمایش ویندوز ۱۰، پست وبلاگی منتشر کردند. آنها اخیرا v1903 را بهعنوان نسخهی عرضهی گسترده معرفی کردند و در حال بررسی دستگاههای متعدد برای مناسب بودن عرضهی بهروزرسانیهای جدید ویندوز ۱۰ هستند. توسعهدهندهی ویندوز میگوید v1803 اولین بهروزرسانی ویندوز ۱۰ بود که برای بررسی مناسببودن آن در دستگاههای گوناگون، از یادگیری ماشین استفاده شد.
پس از بررسی دستگاههای مناسب برای دریافت بهروزرسانی، v1803 فقط برای کامپیوترهایی ارائه شد که مشکلی با اجرای آن نداشتند. بهعلاوه در پست وبلاگی مایکروسافت، میخوانیم یادگیری ماشین در مقابله با مشکلات متعدد عملکردی و اطمینان از بی نقص بودن فرایند انتشار بهروزرسانی به آنها کمک میکند. آمارها نشان میدهد کامپیوترهای شخصیای که بهروزرسانی را از طریق یادگیری ماشین دریافت میکنند، مشکلات کمتری در سطح کرنل خواهند داشت. بهعلاوه، توقف فعالیت کامپیوتر و مشکلات مربوط به درایورها پس از بهروزرسانی، کمتر در آنها دیده میشود.
در بخشی از پست وبلاگی مایکروسافت، نمودار یادگیری ماشین را میبینیم که زیرساخت کلی و استفاده از این فناوری را در انتخاب کامپیوترهای واجد شرایط دریافت بهروزرسانی نشان میدهد. ناگفته نماند یادگیری ماشین دو قابلیت مهم به فرایندهای بهروزرسانی اضافه میکند:
- این فناوری مشکلات احتمالی را در کامپیوترهای نامزد دریافت بهروزرسانی شناسایی میکند؛ درنتیجه، مشکلات را پیش از ارائهی نهایی توسعهدهندههای ویندوز شناسایی و رفع میکنند.
- با استفاده از یادگیری ماشین، کامپیوترهای شخصیای شناسایی میشوند که بهروزرسانی بیعیب را تجربه خواهند کرد؛ درنتیجه، بهروزرسانی فقط برای آنها ارائه میشود.همانطورکه گفته شد، مایکروسافت از ترکیب هوش مصنوعی با یادگیری ماشین استفاده میکند؛ بنابراین، مدل یادگیری از بهروزرسانیهای گذشته نکاتی را فرا میگیرد و رخدادهای آتی را بهتر پیشبینی خواهد کرد. چنین رویکردی باعث میشود کامپیوترهای مجهز به سختافزار یا نرمافزار ناهماهنگ، بهروزرسانی را تا زمان بهبود سختافزار یا نرمافزار برای هماهنگی دریافت نکنند.ردموندیها علاوهبر فناوریهای مذکور از Azure Databricks استفاده میکنند تا عملکردهای غیرعادی را شناسایی و راهکارهایی برای حفاظت از کامپیوترهای شخصی هدف پیادهسازی کنند. البته آنها از روشهای سنتی مانند فرایندهای آزمایشگاهی و بازخوردهای زنده و تماسهای واحد پشتیبانی برای اطمینان از منتشرنشدن بهروزرسانی برای کامپیوترهای ناسازگار استفاده میکنند.اگرچه مایکروسافت اکنون از یادگیری ماشینی برای بررسی بهروزرسانیها استفاده میکند، هیچگاه ادعای کاملبودن مدل خود را نکرده است. بهعلاوه، آنها تلاش میکنند زمان شناسایی مشکلات را از چند ساعت به چند ثانیه کاهش دهند. اگر بخواهیم بهروزرسانی ۱۹۰۳ را بهعنوان معیاری برای سنجش انتخاب کنیم، ردموندیها هنوز راه زیادی برای تکامل مدل یادگیری ماشین خود دارند؛ مدلی که بتواند از مشکلات متعدد کاربران پس از بهروزرسانی ویندوز ۱۰ جلوگیری کند. با وجود این، آیندهی روشنی برای مدل کنونی تصور میشود و پس از تکامل، میتوان آن را ابزاری برای کمک به مایکروسافت برای کاهش هزینهی نیروی انسانی دخیل در فرایند بهروزرسانی ویندوز دانست.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)