اینتل شرکت سازنده کارت های رابط شبکه سری Killer را تصاحب کرد
اینتل روز گذشته از تصاحب Rivet Networks خبر داد؛ Rivet Networks همان شرکتی است که کارتهای رابط شبکهی ویژهای را تحت برند Killer برای لپتاپ ها میسازد.
اینتل با انتشار بیانیهای مطبوعاتی شایعههای چند روز اخیر را تأیید کرد؛ بدین ترتیب تیم آبی از تصاحب کامل شرکت ریوت نتورکس (Rivet Networks) خبر میدهد. ریوت نتورکس که یکی از رقبای اینتل در حوزهی وایفای بهحساب میآمد، بیشتر بهخاطر تولید کارتهای وایفای و درگاههای اترنت با برند کیلر (Killer) برای لپتاپ های گیمینگ شرکتهای مختلفی نظیر الینور، لنوو و HP شناخته میشود.
ریوت نتورکس مدتها است که در حوزهی تولید کارتهای رابط شبکه (NIC) فعالیت میکند؛ این کارتها وظیفهی مدیریت اتصال دستگاه به وایفای را برعهده دارند. در بیانیهی مطبوعاتی اینتل هیچ اشارهای به مبلغ تصاحب ریوت نتورکس نشده است.
از این پس اعضای تیم ریوت نتورکس قرار است به تیم ویژهی اینتل با نام «گروه راهکارهای بیسیم» ملحق شوند، ناگفته نماند گروه راهکارهای بیسیم زیرمجموعهی گروه دیگری است که اینتل از آن با نام «گروه رایانش کلاینت» یاد میکند. با توجه به مفاد قرارداد تجاری جدید بین اینتل و ریوت نتورکس، تیم آبی قصد دارد برند کیلر را به مجموعهی برندهای تحت سلطهی خود اضافه کند.
بررسیها نشان میدهند ریوت نتورکس در حوزهی نرمافزار نیز فعال بوده و توانسته نوعی نرمافزار ویژه تحت برند کیلر بهمنظور بهحداقل رساندن تأخیر اتصال به وایفای توسعه دهد. نرمافزار ریوت نتورکس همچنین به کاربران امکان میدهد نرمافزارها را ازلحاظ دسترسی به پهنای باند، اولویتبندی کنند.
فردی به نمایندگی از اینتل در گفتوگو با رسانهی تامز هاردور اعلام میکند: «اینتل همچنان به فروش دستاوردهای ریوت نتورکس در حوزهی نرمافزار و البته محصولات برند کیلر به مشتریان ادامه خواهد داد. اینتل قصد دارد روند تولید و عرضهی بسیاری از محصولات و سرویسهای ریوت نتورکس را ادامه دهد. ممکن است با انجام برخی ارزیابیها بههمراه تیم ریوت نتورکس و با توجه به تعهداتی که این تیم به مشتریانش دارد، برخی تغییرات در این زمینه صورت بگیرد».
محصولات برند کیلر در حوزهی شبکه بهطور معمول برای محصولات گیمینگ مورداستفاده قرار میگرفتند.درواقع داشتن قابلیتهایی نظیر تأخیر کم باعث میشد کاربر بههنگام تجربهی بازیهای آنلاین با هیچ مشکلی مواجه نشود و تجربهای لذتبخش داشته باشد. قابلیتی دیگری که بالاتر به آن اشاره کردیم (اولویتبندی دسترسی نرمافزارها به پهنای باند) نیز با هدف بهبود تجربهی بازیهای آنلاین طراحی شده است. ریورت نتورکس در حدود یک دهه است که بهعنوان یکی از رقبای اینتل در حوزهی تجهیزات NIC شناخته میشود و تیم آبی با تصاحب این شرکت میتواند بیشتر روی بازار گیمینگ متمرکز باشد.
اینتل پیشتر سابقهی همکاری با ریوت نتورکس را دارد و بهدفعات محصولات این شرکت را تولید کرده است. این دو شرکت چند سال پیش در همکاری با یکدیگر موفقبه تولید کارت رابط شبکهی Killer Wireless-AC 1550 شدند که اینتل وظیفهی سرهمکردن قطعات آن را برعهده داشت. اقدام اخیر باعث میشود اینتل در بازار پرتلاطم رایانههای شخصی یک رقیب کمتر نسبتبه قبل داشته باشد. این موضوع بهخصوص برای بازار لپتاپ های گیمینگ و لپتاپ های پریمیوم صدق میکند. اینتل در بخشی از بیانیهی جدید خود میگوید قصد دارد با اکوسیستم توسعهدهندگان مشارکت کند و مزیتهایی بیشتر دراختیار مشتریان سازمانیاش قرار دهد.
احتمال دارد در آیندهای نهچندان دور شاهد کارت رابط شبکهی اختصاصی اینتل با برخی از ویژگیهای متمایزکنندهی برند کیلر باشیم؛ کارتی که احتمالا در لپتاپ های گیمینگ یا دیگر دستگاههایی که قدرت پردازشی بالایی دارند استفاده خواهد شد. اینتل تاکنون ترجیح داده است جزئیات دقیقی دررابطهبا برنامههایش برای برند کیلر با رسانهها در میان نگذارد؛ بنابراین فعلا نمیدانیم که کارت رابط شبکهی جدید اینتل در چه زمانی بهمرحلهی تولید خواهد رسید. اینتل در بیانیهی مطبوعاتی جدید از ریوت نتورکس بهعنوان مکملی فوقالعاده برای محصولات خود در حوزهی وایفای یاد کرده است.
منبع: zoomit.ir
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)