آگهی استخدام شرکت کومشیان

استخدام کارشناس تأمین قطعات و تجهیزات الکترونیک در شرکت کومشیان

جذب نیروی حوزه الکترونیک، جهت تأمین و خرید قطعات و تجهیزات الکترونیک در شرکت کومشیان پارت پیشرفته

  • شرایط تخصصی:
    ▪️ آشنایی و شناخت کافی از قطعات و دستگاه‌های الکترونیک و تجهیزات آزمایشگاهی
    ▪️ فارغ التحصیل رشته برق یا کامپیوتر
    ▪️ آشنایی با زبان انگلیسی در حد متوسط رو به بالا
    ▪️ علاقه مند به همکاری طولانی مدت
    ▪️ روحیه پیگیر و جستجوگر
    ▪️ توان مذاکره و چانه‌زنی
  • ویژگیهای شخصیتی موردنیاز:
    ▪️ دارای نظم، انضباط و حرف شنوی زیاد
    ▪️ علاقمند به کار تیمی
    ▪️ داشتن انعطاف پذیری جهت استفاده از تکنولوژی های جدید
    ▪️ علاقمند به یادگیری
    ▪️ خلاق، با تمرکز و دقت بالا
  • نوع همکاری:
    ▪️ تمام وقت
    ▪️ بصورت حضوری در محل دفتر سمنان

برای ارسال رزومه به صفحه همکاری با ما مراجعه کنید.

آگهی استخدام شرکت کومشیان

استخدام دستیار امور آزمایشگاه الکترونیک در شرکت کومشیان

جذب نیروی حوزه الکترونیک، جهت دستیاری امور آزمایشگاه الکترونیک در شرکت کومشیان پارت پیشرفته

  • شرایط احراز:
    ▪️ فارغ‌التحصیل یا دانشجوی ترم آخر لیسانس صرفا رشته الکترونیک
    ▪️ علاقه‌مندی به همکاری طولانی مدت (دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیل امکان ادامه همکاری حضوری داشته باشند)
    ▪️ آشنایی با تجهیزات و قطعات الکترونیک مزیت محسوب میشود
  •  ویژگیهای شخصیتی موردنیاز:
    ▪️ دارای نظم، انضباط و حرف شنوی زیاد
    ▪️ علاقمند به کار تیمی
    ▪️ داشتن انعطاف‌پذیری جهت استفاده از تکنولوژی های جدید
    ▪️ علاقمند به یادگیری
    ▪️ خلاق، با تمرکز و بسیار دقیق
  •  نوع همکاری:
    ▪️ تمام وقت/پاره وقت
    ▪️ بصورت حضوری در محل دفتر سمنان
برای ارسال رزومه به صفحه همکاری با ما مراجعه کنید.
آگهی استخدام شرکت کومشیان

استخدام حسابدار در شرکت کومشیان

جذب نیروی حسابدار در شرکت کومشیان پارت پیشرفته

  • شرایط تخصصی:
    ▪️  مسلط به مفاهیم حسابداری
    ▪️  آشنایی با نرم افزارهای حسابداری
    ▪️  توانایی ثبت اسناد حسابداری
    ▪️  آشنایی با اکسل
    ▪️  حداقل سه سال سابقه کار حسابداری
  • ویژگیهای شخصیتی موردنیاز:
    ▪️ دارای تمرکز و دقت بالا در کار
    ▪️ نظم، انضباط در کار
    ▪️ تعامل قوی با مدیرمالی
    ▪️ علاقمند به کار تیمی
    ▪️ داشتن انعطاف پذیری جهت استفاده از تکنولوژی های جدید
    ▪️ علاقمند به یادگیری
  • نوع همکاری:                                                                                                                       
    ▪️ ترجیحا تمام‌وقت
    ▪️ بصورت حضوری در محل دفتر سمنان(داخل شهر)

برای ارسال رزومه به صفحه همکاری با ما مراجعه کنید.

تراشه لپتاپ ویندوزی مدیا تک

مدیاتک در پی تولید تراشه برای لپ تاپ های ویندوزی آرم

با معرفی رایانه‌های مک جدید اپل، اکنون مدیاتک نیز به‌طور جدی به پلتفرم Windows on ARM می‌اندیشد. مدیاتک پیش‌تر برای کروم بوک، تراشه ‌ی آرم ساخته است. اپل شب گذشته در جریان برگزاری رویدادی با شعار One More Thing از نسل جدید رایانه‌های سری مک پرده‌برداری کرد. مهم‌ترین نکته درباره‌ی مک بوک پرو ۱۳ اینچ جدید و مک بوک ایر ۱۳ اینچ جدید و مک مینی جدید، بهره‌مندی آن‌ها از تراشه‌ی اختصاصی ام وان (Apple M1) است که نخستین تراشه از خانواده‌ی اپل سیلیکون محسوب می‌شود. اپل با این کار رسما وارد دنیای رایانه‌های متکی‌ بر معماری آرم شد؛ بااین‌حال این نخستین باری نیست که شرکت‌های تولیدکننده‌ی رایانه در این بازار ورود می‌کنند.

بیش از دو سال است که لپ‌تاپ‌های مجهز به تراشه‌ی آرم در قالب پروژه‌ی ویندوز روی آرم (Windows on ARM) به بازار عرضه می‌شوند. دستگاه‌های مربوط به پروژه‌ی ویندوز روی آرم به‌طور عمده مجهز به تراشه‌هایی هستند که توسط کوالکام ساخته می‌شوند. کوالکام رقبای زیادی دارد که یکی از نام‌آشنا‌ترین آن‌ها برای دنبال‌کنندگان صنعت موبایل، مدیاتک (MediaTek) است.

با وجود ساخته ‌شدن تراشه‌های مدیاتک بر پایه‌ی معماری آرم، تاکنون شاهد استفاده از این تراشه‌ها در رایانه‌های آرم نبوده‌ایم. اکنون این شرکت تایوانی گفته است که به تولید تراشه برای رایانه‌های مجهز به معماری آرم فکر می‌کند. در جریان برگزاری جدیدترین جلسه‌ی مدیران اجرایی مدیاتک، فردی به ‌نمایندگی از این شرکت به روزنامه‌نگاران گفت: «پروژه‌ی ویندوز روی آرم فرصت‌هایی جدید ایجاد می‌کند. با حمایتِ موفقیتی که تراشه‌های مدیاتک در دوران دنیاگیری ویروس کرونا در کروم بوک ها کسب کردند، در حال مطالعه‌ی پلتفرم ویندوز روی آرم هستیم.» با ورود جدی اپل به صنعت رایانه‌های آرم، اکنون شرکت‌های بیشتری به این حوزه می‌اندیشند تا رقابت بیش‌ازپیش جذاب شود.

مدیاتک به‌تازگی دو تراشه‌ی جدید با نام‌های MT8192 و MT8195 معرفی کرده است که مخصوص کروم بوک هستند. این شرکت می‌گوید دو تراشه‌ی مورد بحث توانایی اجرای ویندوز آرم هم دارند و می‌توان از آن‌ها در لپ‌تاپ‌های ویندوزی مجهز به معماری آرم استفاده کرد.

نماینده‌ی مدیاتک گفت: «… بااین‌حال ما به درایور دایرکت‌ ایکس (DirectX) برای پردازنده‌ی گرافیکی مالی (Mali) که متکی‌ بر معماری آرم است نیاز داریم.» تراشه‌های جدید مدیاتک برای کروم بوک از پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 آرم استفاده می‌کنند؛ این درحالی است که تراشه‌های لپ‌تاپیِ کوالکام دارای پردازنده‌های گرافیکی Adreno هستند. استفاده از پردازنده‌ی گرافیکی Adreno باعث می‌شود کوالکام ازلحاظ تئوری کنترل بهتری روی پشتیبانی درایور داشته باشد.

به گفته‌ی مدیاتک، سازگاری اپلیکیشن‌های x86 با پروژه‌ی ویندوز روی آرم «چالش اصلی» این پلتفرم محسوب می‌شود. در حال‌ حاضر به دو روش امکان اجرای اپلیکیشن‌های مورد بحث وجود دارد؛ باید شرکت‌های توسعه‌دهنده، اپلیکیشن x86 خود را برای ویندوز روی آرم پورت کنند یا سراغ استفاده از ابزارهای شبیه‌سازی بروند.

روش دوم باعث می‌شود اپلیکیشن عملکردی ضعیف‌تر از اپلیکیشن‌های بومی آرم داشته باشد و مشکل روش اول این است که زمان زیادی از توسعه‌دهنده می‌گیرد. مهم‌ترین مشکلی که شرکت‌ها در دنیای لپ‌تاپ‌های آرم با آن موجه هستند، پشتیبانی از اپلیکیشن‌ها است. اپل به‌طور جدی به بخش نرم‌افزاری پروژه‌ی رایانه‌های مک آرم فکر می‌کند. در همان آغاز کار، تمامی اپلیکیشن‌های اختصاصی اپل به‌ همراه اکثر اپلیکیشن‌های آیفون و آیپد برای رایانه‌های مک جدید دردسترس قرار دارند. اپل می‌گوید به‌ مرور زمان لایت روم، فتوشاپ، ورد، اکسل و پاورپوینت نیز برای رایانه‌های مک آرم منتشر می‌شوند.

خبر خوب این است که مایکروسافت و کوالکام قصد دارند در ماه جاری میلادی پشتیبانی از شبیه‌سازی اپلیکیشن‌های ۶۴ بیتی را به پروژه‌ی ویندوز روی آرم بیاورند. با درنظرگرفتن این موضوع و همچنین معرفی مک های اپل، به‌ نظر می‌رسد عصر جدید صنعت لپ‌تاپ‌ کم‌کم در حال آغاز شدن است؛ عصری که در آن تراشه‌های آرم با مصرف انرژی کم، حرف اول را می‌زنند.

منبع: zoomit.ir

نقشه گوگل

گوگل نقشه‌ای را توسعه داد که سفر مجازی به ۲۰۰ سال قبل را امکان‌پذیر می‌کند

محل زندگی ما همواره در حال تغییر است و به همین دلیل مشاهده گذشته آن تجربه‌ای هیجان‌انگیز می‌تواند باشد. حالا گوگل با یک نقشه آزمایشی امکان مشاهده محل زندگی افراد در ۲۰۰ سال پیش را فراهم می‌کند.

یکی از مهندسان نرم افزار گوگل در بخش تحقیقات این کمپانی به نام «رایمونداس کیوریس» قابلیت سفر مجازی در زمان را به عنوان یک نقشه‌متن باز توسعه داده که افراد می‌توانند توسط آن گذشته محل زندگی خود را مشاهده کنند.

در این نقشه یک اسلایدر برای کنترل سال به چشم می‌خورد و به صورت دقیق می‌توانند تغییرات تمام شهرهای آمریکا از سال ۱۸۰۰ را نشان می‌دهد. این نقشه با گذر زمان به صورت خودکار مدل‌های سه بعدی از ساختمان‌ها تولید می‌کند. این نقشه حتی می‌تواند یک برآورد تقریبی از شکل ظاهری یک شهر از دید عابرپیاده را نیز نشان دهد.

 

این نقشه که نام «rǝ» برای آن انتخاب شده، نتیجه تلاش کیوریس در حوزه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در گوگل محسوب می‌شود.

اگرچه این نقشه همچنان در مراحل اولیه قرار دارد، اما عملکرد مناسبی از خود نشان می‌دهد و افراد می‌توانند محل زندگی خود را در دهه‌های گذشته مشاهده کنند.

این نقشه با استفاده از نقشه‌های تاریخی بیمه آتش‌سوزی که منبعی غنی از اطلاعات محیطی محسوب می‌شود، ساخته شده است. در این منبع اطلاعات دقیقی درباره سن، ابعاد، ارتفاع، نوع سقف و همچنین جنس آن‌ها به چشم می‌خورد. این نقشه مدل‌های سه بعدی ساده از این ساختمان‌ها تولید می‌کند و افراد می‌توانند پیشرفت ساخت آن‌ها در طول سال‌ها را مشاهده کنند.

کیوریس می‌خواهد این نقشه عملکردی بیش از مدلسازی ساختمان‌ها داشته باشد و به همین دلیل یک پروژه متن باز ایجاد کرده تا افراد بتوانند در توسعه آن نقش داشته باشند. افراد می‌توانند تصاویر تاریخی را در اختیار تیم توسعه‌دهنده قرار دهند تا جزئیات بیشتری به شهرها اضافه شود.

با افزودن جزئیات بیشتر به این نقشه، عملکرد آن افزایش پیدا می‌کند و حتی می‌توان از آن برای ساخت بازی‌ها و فیلم‌ها در آینده نیز استفاده کرد، البته این سطح از جزئیات نیازمند اطلاعات زیادی است.

منبع: digiato.com